Uudistuksia Navin kuntorasteihin – sarjalippuja nyt joulumyynnissä 31.12.2020 saakka

Talvet näyttävät vuosi toisensa jälkeen muuttuvan yhä vähälumisempaan suuntaan. Mikkelin korkeudella suunnistusta onkin jatkettu kuntorastikauden jälkeen ns. omatoimirasteina koko loppuvuoden ja osallistujia on riittänyt kiitettävästi. Navissa on päätetty vastata lisääntyvään kysyntään ja lisätä tarjontaa entisestään. Samalla uudistetaan myös perinteistä kuntorastitoimintaa.

Jatkossa suunnistustapahtumat valmistellaan keskitetysti. Navin seurakoordinaattori toimii tapahtumien ratamestarina, suunnittelee harjoitukset ja organisoi rastit metsään. Samoilla harjoituksilla palvellaan lapsia ja nuoria, kilpaurheilijoita ja kuntoilijoita. Perheenjäsenet voivat yhtäaikaisesti ja samassa paikassa tehdä jokaiselle sopivan suunnistusharjoituksen. Jatkossa tarjontaa tulee olemaan läpi vuoden.

Suunnistusharjoitukset jakautuvat kolmeen kategoriaan:

– Navi-rasteihin (entiset kuntorastit) 7 euroa/krt,

– korttelirasteihin 6 euroa/krt ja

– omatoimirasteihin 6 euroa/krt.

Kuntorastikausikorteista luovutaan ja käyttöön otetaan sarjaliput, joita voi ostaa toistaiseksi käteisellä Mikkelin Patikasta tai myöhemmin myös kuntorasteilta. Jäsenille kymmenen kerran sarjalipun hinta on 50 euroa (jäsenetuhinta voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu) ja ei-jäsenille 60 euroa. Sarjalippuarkit ovat nyt joulumyynnissä Patikassa kaikille 50 euron hintaan 31.12.2020 saakka.

Tapahtumat voi maksaa yksittäin tapahtumapaikalla joko sarjalipulla, rahalla, liikuntasetelillä tai E-passilla.

Jatkossa jäsenet saavat lisälippuja osallistumalla myös Navi-rastien järjestelyihin (pois lukien ratamestarityöt).