Kinkunsulatukseen tarjolla hienoja suunnistusmahdollisuuksia – kartat Patikasta

Huomio Suunnistajat Etelä-Savossa ja Mikkelin seudulla!

Kinkun sulatukseen on tarjolla kunnon lääkkeet! Navi on laittanut joulupöydän koreaksi. Tarjolla on vuoden 2018 SM-pitkän jykevässä maastossa Neitvuorella kaksi harjoitusta (Kyöpelinvuori ja Hiidenmaa), molemmat 5,5 km ratoja. Tilaisuus on myös tutustua kesän 2021 SM-viestin maastotyyppiin 4,3km radalla aivan kisamaaston naapurissa Säynätissä. Kaikki harjoitukset ovat lyhennettävissä useasta kohdasta, sopii sekä proolle että harrastajalle. Aivan kaupungin kupeessa Urpolan maastossa on lisäksi kuntorastiradat. Ja vaikka verryttelyksi sopii loistavasti Urpolassa oleva, merkitty polkujuoksureitti.

Maastossa on aatonaattona noin sentin verran lunta ja suunnistusolosuhteet hyvät. Kartat myynnissä 6 euroa/kpl Mikkelin Patikassa, Savilahdenkatu 10. Radat tarjolla vuoden loppuun saakka. Maastossa rastiliput, mutta Urpolassa kuitunauhat.

Vaikka luonnon lunta ei tällä hetkellä juuri ole, myös hiihto-olosuhteet ovat Mikkelin Rantakylän ensilumen ladulla kunnossa. Latuliput verkkokaupasta https://www.mikkeli.fi/sisalto/ota-yhteytta/liikuntapaikat/ulkoliikuntapaikat/ladut

Tervetuloa Joulun pyhiksi liikkuvaan Mikkeliin kauempaakin ja ottamaan tuntumaa jo SM-viestin 2021 ja Jukolan 2025 maastotyyppeihin!

 

Liikunnallista joulua ja uutta vuotta toivottaen,

Navi ry

Karttapaloja maastosta:

Kyöpelinvuori

Hiidenmaa

Säynätti

Urpola