SUUNNISTUKSEN PERUSKURSSI 2024

 1. Ilmoittaudu suunnistuksen peruskurssille  su 5.5.2024 mennessä alla olevan linkin kautta.

 2. Peruskurssin hinta on 80 € (sis. seuran jäsenyyden loppuvuodelle). Jos haluat liittyä samalla seuran jäseneksi, täytä ja lähetä seuran jäsenlomake (kohta 7).

 3. Voit maksaa osallistumisen myös Epassilla, Smartumilla tai Edenredillä. Jos maksat liikuntaedulla, ilmoita asiasta: henri.naukkarinen@navisuunnistus.fi

 4. Kokoontumiskertoja on yhteensä 6 aikavälillä to 9.5. - to 6.6.2024. Kokoontumiskerrat ovat muutoin torstaisin paitsi ke 29.5. ja ma 3.6. Aloitusaika klo 18.00.

 5. Suunnistuksen peruskurssilla saat perustaidot haltuun ja pääset harrastamisen alkuun. Peruskurssi antaa hyvät valmiudet omatoimiseen liikkumiseen metsässä ja osallistumiseen kuntorasteille tai vaikka Jukolan/Venlojen viestiin

 6. Lisätiedot: mika.aholasport@gmail.com. Osallistujille tiedotetaan harjoituspaikat ja tapaamiskertojen sisällöt ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistujamäärä max. 40 henkilöä.

 7. Liity jäseneksi 

Näin aloitat suunnistuksen itsenäisesti

 1. Tule Navin kuntorasteille maanantai- tai keskiviikkoiltana (heinäkuussa vain keskiviikkoiltaisin). Kuntorastipaikat löydät navisuunnistus.fi-sivujen kalenterista. Maastoon pääsee klo 17.00-18.30.

 2. Karttamaksu on 8 €, (10kpl sarjaliput 80 €, jäsenille 70 €), emit-vuokra on 1 €. Maksaa voit kortilla, käteisellä tai esim. Epassilla.

 3. Valitse Navin kuntorastivaunulla itsellesi sopiva suunnistusrata. D-rata on pääsääntöisesti lapsille suunnattu, aikuisten on turvallista aloittaa harrastus C-radalta.

 4. Valitse itsellesi sopiva kartta ja emit-kortti lainaan. Emit on ajanottoa varten.

 5. Kysy tarvittaessa apua kuntorastivaunun työntekijöiltä.

 6. Tarvitset lenkkarit, jotka saavat vähän likaantuakin. Pitkät housut on paras valinta myös helteellä. Jos haluat käyttää kompassia, on Navin vaunulla muutama peukkukompassi lainattavissa.

 7. Ennen ensimmäisiä suunnistuskertoja voit opiskella suunnistuksen alkeita muutaman lyhyen videon avulla (linkit avautuvat uuteen ikkunaan).

  1. Karttamerkit

  2. Kompassi

  3. Rastimääritteet

  4. Sprinttisuunnistus

 8. Tervetuloa kuntorasteille!