AIKUISTEN SUUNNISTUSKOULU

Aikuisten suunnistuskoulu alkaa tiistaina 9.5.2023 klo 18.00

 1. Ilmoittaudu aikuisten suunnistuskouluun alla olevasta linkistä pe 5.5.2023 mennessä. Ensimmäinen kokoontuminen on Navin Seurahuoneella, Prikaatinkatu 3, jolloin on myös ensimmäinen maastoharjoitus.

 2. Suunnistuskoulun hinta on 70 € (sis. loppuvuoden jäsenmaksun). Jos haluat liittyä samalla seuran jäseneksi, täytä ja lähetä seuran jäsenlomake (kohta 6). Useimmat liikuntaedut käyvät myös maksuvälineeksi. Jos maksat liikuntaedulla, ilmoita asiasta: mika.aholasport@gmail.com

 3. Kokoontumiskertoja on yhteensä 5 tiistaisin klo 18.00 aikavälillä 9.5.-6.6.2023

 4. Suunnistuskoulussa saat perustaidot haltuun ja pääset harrastamisen alkuun. Suunnistuskoulu antaa hyvät valmiudet omatoimiseen liikkumiseen metsässä ja osallistumiseen kuntorasteille tai vaikka Jukolan/Venlojen viestiin

 5. Lisätiedot: mika.aholasport@gmail.com. Osallistujille tiedotetaan harjoituspaikat ja suunnistuskoulukerojen sisällöt ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistujamäärä max. 30 henkilöä.
 6. Liity jäseneksi 

Näin aloitat suunnistuksen itsenäisesti

 1. Tule Navin kuntorasteille maanantai- tai keskiviikkoiltana (heinäkuussa vain keskiviikkoiltaisin). Kuntorastipaikat löydät navisuunnistus.fi-sivujen kalenterista. Maastoon pääsee klo 17.00-18.30.

 2. Karttamaksu on 8 €, (10kpl sarjaliput 70 €, jäsenille 60 €), emit-vuokra on 1 €. Maksaa voit kortilla, käteisellä tai esim. e-passilla.

 3. Valitse Navin kuntorastivaunulla itsellesi sopiva suunnistusrata. D-rata on pääsääntöisesti lapsille suunnattu, aikuisten on turvallista aloittaa harrastus C-radalta.

 4. Valitse itsellesi sopiva kartta ja emit-kortti lainaan. Emit on ajanottoa varten.

 5. Kysy tarvittaessa apua kuntorastivaunun työntekijöiltä.

 6. Tarvitset lenkkarit, jotka saavat vähän likaantuakin. Pitkät housut on paras valinta myös helteellä. Jos haluat käyttää kompassia, on Navin vaunulla muutama peukkukompassi lainattavissa.

 7. Ennen ensimmäisiä suunnistuskertoja voit opiskella suunnistuksen alkeita muutaman lyhyen videon avulla (linkit avautuvat uuteen ikkunaan).

  1. Karttamerkit

  2. Kompassi

  3. Rastimääritteet

  4. Sprinttisuunnistus

 8. Tervetuloa kuntorasteille!