Training Package Jukola 2025 harjoitukset ovat myynnissä!

Jukola-lippu on siirtynyt Mikkelille, ja suunnistuksen suurtapahtuma on ensi kesäkuussa Tikkalan alueella! Vuosi sitten julkaisimme ensimmäisen treenipaketin Jukola-harjoituskohteisiin. Nyt olemme julkaisseet varsinaisten harjoitusten treenipaketin, joka kulkee nimellä Training Package Jukola 2025 – Official Trainings. Uuden treenipaketin kohteet palvelevat kaikkein parhaiten valmistautumista Mikkeli-Jukolaan. Viime vuoden treenipaketin kohteet ovat nyt lisäharjoituksia (Extra Trainings).

Uuden treenipaketin sisältö on englanninkielinen, mutta toiminnallisuudet sekä nettisivuilla että karttojen tilaamisessa ovat samat kuin aiemmin. Uusi treenipaketti sisältää 13 eri harjoitusta, joista ensimmäiset seitsemän kohdetta ovat nyt ostettavissa verkkokaupasta. Loput kohteet avautuvat myyntiin kesän aikana. Molempien treenipakettien harjoitukset soveltuvat erittäin hyvin myös omatoimirasteiksi, ja kohteet ovatkin aivan kaikkien käytettävissä riippumatta siitä oletko valmistautumassa Jukolaan vai haluatko muutoin nauttia suunnistusmahdollisuudesta.

Treenipaketteihin pääset suoraan seuran etusivujen logoista tai etusivun navigaatiosta Mikkeli-Jukola 2025 alasivujen kautta. Karttojen hinta on 8 €, ja voit valita toimitustavaksi joko postituksen tai noudon K-Supermarket Karikosta (Karikontie 1). Voit maksaa tilauksen myös liikuntaeduilla (Smartum ja Epassi). Tarkemmat ohjeet löytyvät treenipakettien yhteydestä.

Tervetuloa suunnistamaan huippuradoille ja -maastoihin Mikkeliin!

Training Package Jukola 2025 – Official Trainings
Treenipaketti Jukola 2025 – Lisäharjoitukset (Extra Trainings)