Niina Liukkonen kutsuttiin Kaukametsäläisten jäseneksi

Jukolan viestin omistaja- ja taustajärjestö Kaukametsäläiset ry on kutsunut vuosikokouksessaan mikkeliläisen Niina Liukkosen yhdistyksensä jäseneksi. Kaukametsäläisten jäsenmäärä on enimmillään 77 ja jäsenyys on elinikäinen. Liukkonen on vuonna 1948 perustetussa yhdistyksessä 181. jäsen. Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäseniksi kutsutut ovat suunnistuksen eri osa-alueilla – Jukolan viestien tai muiden suunnistustapahtumien järjestäjinä, valmentajina, järjestötyössä, kilpailijoina – tai muuten suunnistusurheilua läheisen toimintansa vuoksi erityisen ansioituneita henkilöitä.

Liukkonen on toiminut Jukolan viestin johtoryhmän tukena kilpailun ravintolatoimintojen asiantuntijana vuodesta 2012. Mikkeli-Jukolassa vuonna 2009 hän toimi tapahtuman ravintolavastaavana. Vuonna 2020 hän oli Mikkelissä järjestetyn Nuorten Jukolan kilpailunjohtajana.

Liukkosen lisäksi jäseniksi kutsuttiin viime kesän Napapiiri-Jukolan kilpailunjohtaja Martti Anttila Tervolasta, Suunnistusliiton puheenjohtaja ja Olympiakomitean ex-puheenjohtaja Timo Ritakallio, tilastonikkari Jari Turto sekä suunnistuksen GPS-seurannan uranuurtaja Pekka Varis.

Kaukametsäläisiä vuodesta 2012 johtanut mikkeliläinen Juhani Sihvonen jatkaa puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta.