Navi-rastien kesäkausi alkaa Ristiinassa vappurasteilla 1.5.

Kesäkauden aloitus, vappurastit Ristiinan Linnaniemessä, suunnistetaan keskiviikkona 1.5. klo 12.00 alkaen. Liisan Navi-baarista voit ostaa vappusimat ja -munkit, joten varaa vähän käteistä mukaan! Navi-baarin tuotto käytetään Navin junioreiden toiminnan tukemiseen.

Vapusta Jukolaan (15.6.) ja koulujen alkamisesta syyskuun loppuun Navi-rasteja järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin. Aikavälillä 17.6.-11.8. Navi-rasteja järjestetään kerran viikossa, keskiviikkoisin.

Kesäkaudella rajavaihtoehtoja on neljä: A-rata noin 5-6 km, B-rata noin 4 km, C-rata noin 3 km ja D-rata noin 2 km. Maastoon pääsee klo 17.00-18.30, ja maali sulkeutuu klo 20.00.

Navi-rastien paikat ja opastus löytyvät etusivun seurakalenterista, Navisport-tulospalveluohjelman tapahtumasivuilta ja Rastilippu-palvelusta.

Kertamaksu 8 €, ja emit-vuokra 1 €. Myymme myös 10 kpl sarjalippuja, joissa jäsenhinta on 70 € ja muille 80 €. Alle 18-vuotiaille jäsenille vapaa osanotto, ja alle 14-vuotiaat ei-jäsenet aikuisen kanssa 8 €.

Maksuvälineinä Navi-rasteilla käy käteinen, pankkikortti, sarjaliput (myös vuoden 2023 sarjaliput käyvät) ja liikuntaeduista Epassi, Smartum ja Edenred.

Lue tarkemmat ohjeet mm. toiminnasta Navi-rasteilla täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!