Navi 29:s Tiomila-suurviestissä Ruotsissa

Navin joukkue sijoittui perinteikkäässä Tiomilan-suurviestissä sijalle 29. Tähän mennessä Navin paras sijoitus Tiomilassa on 23:s vuodelta 2022. Kolmen kärki oli tänä vuonna Stora Tuna OK 1, OK Linne 1 ja IFK Göteborg Orientering 1.

Navin joukkueen suunnistaja-valmentaja Olli-Markus Taivainen kommentoi viestin kulkua seuraavasti:

”Kolmen ensimmäisen osuuden suoritukset olivat taidollisesti hyviä, mutta ihan terävin kärki meni vain kovempaa ja paremmin. Lähtöpaikka pitkälle yöosuudelle oli siinä haarukassa, josta letka kasaantuu kärkiletkaksi, mutta niin vain taas jäätiin niistä osuuden puolivälin jälkeen puhtaasti fyysisesti, vaikka paljoa kovempaa juoksijaa ei olisi voitu siihen enää löytää. Yöosuudet tulivat hyvin, etenkin Pau Llorens ja Vinski Malinen juoksivat tasolleen todella hienosti. Loppusija 29. ei ole huono, mutta jättää silti pettyneen fiiliksen. Uskotaan, että meillä on potentiaalia vielä huomattavasti parempaan.”

Navin joukkueessa juoksivat: Topias Ahola, Joonas Ahola, Olli-Markus Taivainen, Aleksi Karppinen, Pau Llorens Caellas, Janis Tamuzs, Sami-Petteri Juopperi, Vinski Malinen, Juho Korpi ja Andreas Solberg.

Onnea joukkueelle ja hyvää palautumista kisarutistuksesta!

Tulokset: Tiomila 2024