Muista ilmoittautua Jukolan/Venlojen viestiin viimeistään ti 30.4.!

Venlojen ja Jukolan viestit suunnistetaan tänä vuonna Kauhavalla 15.-16.6.2024. Lakia-Jukolan tapahtumasivuille pääset tästä: Lakia-Jukola 2024

Navi on ilmoittanut 8 joukkuetta Venlojen viestiin ja 9 joukkuetta Jukolan viestiin. Seura ilmoittaa tarvittaessa lisää joukkueita, mikäli halukkaita osallistujia on enemmän. Joukkueissa voivat suunnistaa kaikki vuoden 2024 jäsenmaksunsa maksaneet, vuonna 2009 tai aiemmin syntyneet seuran jäsenet.

Osallistumisen omavastuuosuus on 30 €, joka tulee olla maksettuna ilmoittautumisen yhteydessä seuran tilille: FI08 5271 1820 0097 35. Voit maksaa omavastuuosuuden myös Epassilla, Smartumilla tai Edenredillä. Jos maksat liikuntaedulla, ilmoita asiasta seuran sihteerille: henri.naukkarinen@navisuunnistus.fi.

Suunnistusliiton lisenssiä ei tässä kilpailussa tarvita.

Ilmoita osallistumisesi Venlojen ja/tai Jukolan viestiin alla olevan linkin kautta viimeistään 30.4.2024. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään puhelinnumero- ja sähköpostitiedot yhteydenpitoa varten yhdistyksen tietosuojavelvoite huomioiden. Sitovat ilmoittautumiset otetaan vastaan vain ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuminen Lakia-Jukolaan on päättynyt ilmoittautumislomakkeen kautta. Jos olet vielä lähdössä mukaan, niin kysy tilanteesta Marko Manniselta (marko.manninen90@gmail.com /puh. 040 754 4826)

Ilmoittautumisessa huomioitavaa

Ilmoittautuessaan jokainen hyväksyy sen, että mahdollisista loukkaantumisista tai sairastumisista johtuen joukkueita voi jäädä vajaiksi, ellei varajuoksijoita saada tilalle riittävän ajoissa. Poisjäämisestä tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti, ja jokaisella on velvollisuus tarvittaessa etsiä itselleen varajuoksija.

Valmennus vastaa Jukolan 1. ja 2. joukkueiden sekä Venlojen 1. joukkueen kokoamisesta. Harrastevaliokunta vastaa muiden joukkueiden kokoamisesta. Joukkueiden kokoamisessa huomioidaan osuustoiveet. Tänä vuonna Venloissa 3. osuus on lyhin (6.8 km) ja Jukolassa lyhimmät osuudet ovat 4. (9.5 km) ja 5. (9.3 km). Suurin osa osuuksista on pitkiä matkoja, ja kullekin joukkueelle olisi löydyttävä myös aloittaja ja ankkuri, joten otattehan tämän huomioon osuustoiveissanne. Tehkää mahdollinen osuustoivomus selkeästi. Ilmoittautumislomakkeella on myös kohta, johon voi lisätä ehdotuksen valmiista joukkuekokoonpanosta. Valmiiseen joukkue-ehdotukseen kuuluvan on joka tapauksessa ilmoittauduttava myös henkilökohtaisesti linkin kautta.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään tietoa osallistumisesta yhteiseen bussikuljetukseen. Ilmoittautuminen yhteiskyytiin on sitova, jos bussikuljetus toteutuu. Yhteiskyydin kustannus per henkilö on noin 30-50 €. Lähtö olisi Mikkelistä lauantaiaamuna klo 7.00, ja saapuminen Kauhavalle puolenpäivän aikaan. Paluumatka alkaisi sunnuntaina heti, kun ankkuriosuuksien juoksijat ovat valmiita, kuitenkin viimeistään klo 14.00. Yhteiskyydin maksu maksetaan seuran tilille myöhemmässä vaiheessa, kun yhteiskyydin toteutuminen on varmistunut ja tarkka maksuosuus selvillä.

Seura on varannut tuulisuojatelttapaikat ja majoitusteltta-alueelta telttapaikat.

Ilmoittautumisen päätyttyä osallistujille tehdään oma Jukola 2024 -WhatsApp-ryhmä jatkotiedottamista ja kysymyksiä varten.

Tervetuloa mukaan!