Kuntorastit uudistuvat, kuntorastivaunuvuorot varattavissa

Uudistuksessa kuntorastikautta venytettiin molemmista päistä omatoimi- ja korttelirasteilla. Samalla varsinaisten kuntorastien viikkotapahtumien määrä laskettiin kahteen läpi varsinaisen kuntorastikauden, tapahtumapäivät ovat maanantai ja keskiviikko. Tapahtumien ratasuunnittelu keskitettiin seuratyöntekijöille, tästä johtuen myös perinteiset ratamestarivuorot kokivat uudistuksia, ja talkootyötä tekevä kuntorastien vastuuhenkilö onkin nykyään kuntorastivaunuvuorolainen. Kuntorastivaunuvuorolaiset vastaavat kaikista kesän keskiviikkojen ja osasta maanantaiden tapahtumista. Seuratyöntekijä vastaa maanantain tapahtumista silloin kun ei ole suunnistuskouluja.

Palkkiona jokaisesta talkootyönä pidetystä kuntorastivaunuvuorosta saa viisi (5) lippua, jotka saa kuntorastivastaavalta pidetyn tapahtuman jälkeen. Liput ovat henkilökohtaisia ja ne käyvät Navin kunto- ja omatoimirasteille sekä korttelisuunnistuksiin. Lippujen verotusarvo tulorekisteriin on 25 €, mahdolliset lisätiedot tulorekisteriä varten kerätään lippujen luovutuksen yhteydessä.Kuntorastivaunuvuoroihin ilmoittautuminen on sitova ja mahdollisien estymisien sattuessa kuntorastivaunuvuorolainen on ensisijaisesti velvollinen etsimään itselleen sijaisen.

Kuntorastivaunuvuorojen info-/koulutustilaisuus tai tilaisuudet järjestetään koronarajoituksien salliessa huhtikuun lopussa. Vapaana olevat kuntorastivaunuvuorot löytyvät täältä: https://airtable.com/shrgjdJaRJs2IHh27

Kuntorastien tapahtumapaikat on lukittu kevätkauden osalta 16.6.2021 saakka. Myös tämän jälkeen olevat kuntorastivaunuvuorot ovat varattavissa, mutta pidätämme oikeuden muutoksiin kalenterissa tapahtumapaikkojen osalta. Mahdolliset muutokset koronatilanteessa ja siitä johtuvat rajoitukset voivat aiheuttaa muutoksia kuntorastikalenteriin, jolloin tapahtumia muutetaan omatoimirasteiksi. Näistä tiedotamme erikseen ja katsomme rajoitusten ajankohtaan osuvien kuntorastivaunuvuoron varanneiden kanssa, löytäisimmekö korvaavan vuoron.

Kuntorastivaunuvuoroja voi varata Jani Myyryläiseltä numerosta 045-266 2323 mieluiten viestillä tai sähköpostitse osoitteeseen nprteam@gmail.com .Kirjoita viestiin oma nimesi, haluamasi vuorot, s-postiosoite ja puhelinnumero. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite kerätään vain kuntorasteihin liittyvän yhteydenpidon vuoksi ja henkilö- sekä yhteystietojen käsittelyssä huomioidaan yhdistyksen tietosuojavelvoite. Vuorot varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kuntorastivaunuvuorolaisen tehtäviin kuuluu:

  • vastaa tapahtumapaikalle opastamisesta
  • vastaa kuntorastivaunun tai kuntorastiteltan sekä tarvittavan materiaalin tapahtumapaikalle toimittamisesta / sopii toimittamisesta sekä palauttamisesta
  • vastaa lähtö- ja maalileimasimien paikalleen viemisestä ennen tapahtumaa ja hakemisesta tapahtuman jälkeen – vastaa tulospalveluohjelmiston käytöstä (tiedot ovat valmiina järjestelmässä)
  • vastaa osallistumismaksujen keräämisestä ja osallistumismaksukassan toimittamisesta seurakoordinaattorille
  • vastaa tapahtuman turvallisuudesta(annettujen ohjeiden mukaisesti esim. koronaohjeistus, toiminta onnettomuustilanteessa ym.)
  • ilmoittaa kaluston särkymisistä ja mahdollisista puutteista