SM-VIESTI 12.9.2021 MIKKELIN TORNIMÄELLÄ

Ajankohtaista:

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, kilpailijoille, talkoolaisille sekä katsojille ja kaikille mukana olleille hienosta SM-viestisuunnistuksesta!

Heikki Tonteri

Kilpailunjohtaja

SM-viesti 2021

------------------------------------

 

Tampereen Pyrintö miesten ja naisten pääsarjojen SM-viestin voittoon Mikkelissä

Mikkelin Tornimäellä suunnistetun SM-viestin voitto meni niin miesten kuin naisten pääsarjassa Tampereen Pyrinnölle. Naisten viestin johdossa oli alusta loppuun saakka Tampereen Pyrintö joukkueella Lotta Karhola, Anni Haanpää ja Venla Harju. Voitto ratkesi lopulta noin kuuden minuutin erolla MS Parmaan, jonka joukkueessa suunnistivat Anastasia Rudnaya, Tuulia Viberg ja Enni Jalava. Kolmanneksi suunnisti vain kahdeksan sekuntia hopeasta jäänyt ja ensimmäisen osuuden jälkeen hienon nousun tehnyt Suunta Jyväskylä, ankkurinaan Veera Klemettinen.  Joukkueessa suunnistivat Klemettisen lisäksi Marjo Taanila ja Tereza Janosikova.

Miesten osalta kilpailu oli tiukempi ja jännitystä pidettiin yllä loppuun saakka. Pyrinnön ankkuri Aleksi Niemi tuli lopulta maaliin 34 sekunnin erolla ennen Kalevan Rastin Miika Kirmulaa. Pyrinnön voittajajoukkueessa suunnistivat Otto Simosas, Anton Kuukka, Elias Kuukka ja Aleksi Niemi.

Kalevan Rastin Kirmula kertasi kisan jälkeen tehneen pari isoa virhettä pitkällä välillä, mutta totesi kuitenkin olleensa tyytyväinen päivän suoritukseen joukkueen viestimitaleille paluun myötä. Kalevan Rastin joukkueessa mukana Santeri Silvennoinen, Lauri Nenonen, Tomas Krivda ja Miika Kirmula.

Kolmanneksi miesten viestissä sijoittui Helsingin Suunnistajat, jääden noin puolitoista minuuttia voittajajoukkueesta. Ankkuriosuudelle toisena lähtenyt Olli Ojanaho taipui lopulta pienen virheen myötä Kirmulalle, jonka totesi tänään vain olleen vahvempi. Joukkueessa suunnistivat Arttu Syrjäläinen, Veli Kangas, Einari Heinaro ja Olli Ojanaho.

Tornimäen maastot haastoivat huippuja ja vaativat taidollista osaamista. Muun muassa Pyrinnön Haanpää totesi maaston olleenkin osin sitä mitä ratamestari Taivainen oli luvannut eli peitteisiä rastipisteitä ja haastavaa maastoa, jossa sai olla tarkkana loppuun saakka.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, kilpailijoille, katsojille sekä talkoolaisille ja muutoin mukana olleille hienosta päivästä!

 

Miesten pääsarja: 1. Tampereen Pyrintö 2.Kalevan Rasti 3.Helsingin Suunnistajat
Naisten pääsarja: 1. Tampereen Pyrintö 2. MS Parma 3.Suunta Jyväskylä

Reittihärveli

Linkki O-Skills analyysiin

Viralliset lopputulokset

Rastiväliajat

Kisakuvia löytyy alla olevan linkin takaa. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä, mutta kuvaajan nimi on mainittava.

SMviesti120921_kuvaaja Fanni Malinen

 

Unohtuiko jotain kilpailukeskukseen? Ota pian yhteyttä ttervani@gmail.com. Mm. Rajamäen rykmentin takki, suunnistuskengät ja housuja löydetty kilpailukeskuksen alueelta.

 

 

 

Kilpailuohjeet (päivitetty 11.9.21, 12:00)

Kilpailuohje päivitetty 11.9. lisätty teksti kohtaan Vaihto: Joukkueen suoritus hylätään, mikäli vaihto suoritetaan väärällä kartalla.

Huom! Kilpailuohje päivitetty 8.9. seuraavilta osin: Juoksujärjestykset ja muutokset,Vaihdon sulkeminen ja uusintalähtö, Maali, Kilpailukeskus, Toimintoja; jotka eivät ole sallittuja

Tävlingsdirektiv (uppdaterat 11.9.21, 12:00)

Uppdaterat information 11.9. Växling: Om växlingen sker med en fel karta, leder det till lagets diskvalificering

Obs! Uppdaterat information: Löpordining och eventuella ändringar till, Stängning av växling och omstart, Mål, Tävlingscentralen, Funktioner som inte är tillåtna)

Lähtöluettelo

Kilpailukeskuksen kartta

Aikataulu

GPS-seurattavat joukkueet

Mediatiedote

Ratamestarin terveiset

Ratavalvojan lausunto

Kilpailualueen vanha kartta

Terveysturvallisuusohje

Pelastussuunnitelma

Kahvila- ja ravintolapalveluiden hinnasto

Linkki ISTV-lähetykseen

Linkki lopputuloksiin

6.9.21 Huomio joukkueet - käyttehän merkitsemässä juoksujärjestykset hyvissä ajoin ennen määräaikaa IRMAn liiallisen kuormituksen vähentämiseksi.

Emit-numerot Irmaan 11.9. mennessä & muut korjaukset Irmassa

Päivitetty_Harjoitusmaastoja tarjolla

13.8.2021 SM-viestiin lisätty puuttuva sarja H80 - Syyskuun SM-viestin erillisohjeesta ja IRMAn sarjavalikosta puuttui virheen vuoksi sarja H80. SM-erillisohje on nyt päivitetty ja kilpailutarjontaan lisätty H80-sarja.  H80 -sarjassa joukkueen jäsenen ikä on oltava vähintään 75 vuotta ja joukkueen jäsenten yhteisikä vähintään 240 vuotta.

Harjoituskieltoalueen päivitetty kartta . Huom! Alueen läpi kulkeminen Metsä-Sairilan tietä pitkin on sallittu.

5.7.2021 Helteisiä terveisiä SM-viestimaastosta - lisää kuvia löydät linkistä kisalogon alta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29.6.2021 SM-viestin 2021 kilpailukutsu on nyt julkaistu ja se löytyy tämän sivun oikeasta reunasta kilpailun logon alta klikkaamalla.

---

SM-viestin toimihenkilöt:

Kilpailunjohtaja: Heikki Tonteri, htonteri@hotmail.com

Kilpailunjohtajan apulainen: Juha Paanila, +358 50 377 1200

Ratamestariryhmänjohtaja: Jouni Nykänen, +358 40 725 4092

Tulospalvelu: Timo Harju, +358 44 565 1983

Tiedottaja: Tiina Tervaniemi, +358 40 527 1053

Valvoja (SSL/TA): Ari Kattainen, +358 40 516 9258

Ratavalvoja: Pekka Valkonen (Kalske) +358 400 224 089

Kilpailun nettisivut: www.navisuunnistus.fi/sm-viesti-2021  
Tervetuloa Mikkelin Tornimäelle 12.9.2021!