Ilmoittautuminen Jukolan ja Venlojen viestiin

Jukolan ja Venlojen viesti Rovaniemellä on tarkoitus järjestää Rovaniemellä 21-22.8.2021 www.jukola.com

Huomioittehan, että koronan aiheuttamat mahdolliset muutokset järjestämiseen ovat mahdollisia.

Navilta on ilmoitettu 6 miesten ja 6 naisten joukkuetta. Seura maksaa seuran jäsenistä koostuvien joukkueiden ilmoittautumisen Jukolan ja Venlojen viesteihin. Joukkueissa voivat suunnistaa kaikki vuoden 2021 jäsenmaksunsa maksaneet, vuonna 2006 tai aiemmin syntyneet seuran jäsenet. Omavastuu on 30 €, joka tulee olla maksettuna ilmoittautumisen yhteydessä seuran tilille FI 08 5271 1820 0097 35. Jukolan peruuntuessa raha maksetaan takaisin. Suunnistusliiton lisenssiä ei tässä kilpailussa tarvita. Mikäli et ole saanut vuoden 2021 jäsenmaksua, otathan yhteyttä Johanna Suutariin.

HUOM! Tällä hetkellä kaikki seuran järjestelyt ja joukkueiden kokoamiset tehdään sillä oletuksella, että koronatilanne helpottuu kesään mennessä ja kilpailuun osallistuminen sekä matkustaminen on ylipäätään mahdollista.

Ilmoita halukkuutesi Venlojen tai Jukolan viestiin alla olevan linkin kautta viimeistään 13.6. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään puhelinnumero- ja sähköpostitiedot kaikilta ilmoittautuneilta yhteydenpidon varmistamiseksi yhdistyksen tietosuojavelvoite huomioiden.

Linkki ilmoittautumiseen:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Te9lza68U0mMN_azACagnga06zvY-dBJkh1n81ZL9cxUMlFZUlZWUVlMNDBCUUxZMEdFV0lTMDlHNS4u

 

Ohjeita kilpailuilmoittautumiseen

Sitovat ilmoittautumiset otetaan vastaan vain ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuessaan jokainen myös hyväksyy sen, että mahdollisten loukkaantumisten tai viimehetken sairastumisten sattuessa joukkueet voivat jäädä vajaiksi, ellei varajuoksijoita saada tilalle riittävän ajoissa. Poisjäämisestä tulee ilmoittaa ajoissa ja jokaisen tulee pyrkiä itse varajuoksijan hankkimiseen. Tarvittaessa voimme täydentää ilmoittautumista toukokuun alussa.

Valmennus vastaa Jukolan 1. ja 2. joukkueiden kokoamisesta sekä Venlojen 1. joukkueesta, kuntosuunnistus muiden joukkueiden kasaamisesta. Joukkueiden määrää laskettaessa pyritään ottamaan myös huomioon osuusvaatimukset ja -toiveet. Naisissa on yksi (5,4 km) ja miehissä kaksi (n. 8,9-9,1 km) muita lyhempää osuutta, joten kaikki eivät ikävä kyllä voi juosta vain näitä osuuksia, vaikka niin haluaisivatkin. Lisäksi jonkun pitää myös aina aloittaa ja olla ankkurina. Otattehan tämän huomioon osuustoiveitanne ilmoittaessa ja teette toivomusesityksen selkeästi. Osuustoiveita varten on oma kenttänsä ilmoittautumislomakkeessa, siihen voi lisätä myös ehdotuksen valmiista joukkueesta. Valmiiden joukkue-ehdotuksiin kuuluvien on ilmoittauduttava kuitenkin myös itsensä linkin kautta.

Jukolan majoitusteltta-alueelta on varattu seuralle 3 majoitusaluetta (10×10 m majoitusruudut) sekä tuulisuojatelttapaikat.

 

Oletko kiinnostunut seuran järjestämästä bussikuljetuksesta?

Mikäli  halukkuutta yhteiseen kuljetukseen tulee riittävästi, järjestämme yhteiskuljetuksen ja majoituksen (pe-la).

Bussikuljetus järjestetään kuitenkin vain, jos se on koronavirustilanteen puitteissa mahdollista ja bussikuljetukseen on riittävästi halukkuutta.Seuraamme tilannetta ja reagoimme sen mukaan.

Alustava aikataulu: Lähtö pe 18.6. n. klo 14.00 ja  paluu su 20.6. n. klo 24.00 mennessä

Yöpyminen pe Kajaani/Oulu pohjoispuolella.

Bussikuljetukseen ilmoittautuminen tehdään samalla lomakkeella kuin kisailmoittautuminen. Myös pelkän bussimatkan varaaminen on mahdollista, jos ei halua osallistua kilpailuun, valitsemalla kisailmoittautumisessa kohta ”vain bussi ja majoitus”.

Bussimatkan paikat (n. 50 kpl) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkan hinta riippuu matkustajamäärästä ja majoituksen huonekoosta. Hinta-arvio n. 80 – 150 €.

Bussimatkalle ilmoittautuminen on sitova, sillä seura ei voi ottaa vastuuta matkalle ilmoittautuneiden mahdollisista peruutuksista koituvista kuluista. Edellinen ei ole voimassa, mikäli bussimatka tai kisa peruuntuvat koronatilanteen vuoksi.