Ilmoittautuminen Jukolan ja Venlojen viestiin

Jukolan ja Venlojen viesti, Lukkari-juostaan tänä vuonna Mynämässä 18.6.-19.6.2022.

Lukkari-Jukola 2022 – Seuraava rasti Lukkari-Jukola – 18. – 19.6.2022 Mynämäessä

Navilta on ilmoitettu 5 miesten ja 5 naisten joukkuetta. Seura ilmoittaa tarvittaessa lisää joukkueita, mikäli halukkaita juoksijoita on enemmän (ilm. 10.5 mennessä). Seura maksaa seuran jäsenistä koostuvien joukkueiden ilmoittautumisen Jukolan ja Venlojen viesteihin. Joukkueissa voivat suunnistaa kaikki vuoden 2022 jäsenmaksunsa maksaneet, vuonna 2007 tai aiemmin syntyneet seuran jäsenet. Omavastuu on 30 €, joka tulee olla maksettuna ilmoittautumisen yhteydessä seuran tilille FI 08 5271 1820 0097 35.  Huom. Vaihtoehtoisesti ilmoittautumismaksun voi maksaa myös ePassilla, tällöin tästä ilmoitus sähköpostilla lisäksi osoitteeseen: katariina.ryhanen@gmail.com.

Suunnistusliiton lisenssiä ei tässä kilpailussa tarvita. Jäsenmaksut lähetetään huhtikuun aikana sähköpostilla.

Ilmoita halukkuutesi Venlojen tai Jukolan viestiin alla olevan linkin kautta viimeistään 30.4.2022. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään puhelinnumero- ja sähköpostitiedot kaikilta ilmoittautuneilta yhteydenpidon varmistamiseksi yhdistyksen tietosuojavelvoite huomioiden.

Linkki ilmoittautumiseen:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Te9lza68U0mMN_azACagnga06zvY-dBJkh1n81ZL9cxUODJaRVA1WUw4MVZQQlQwOE5JSjYzVEVIRS4u

Ohjeita kilpailuilmoittautumiseen

Sitovat ilmoittautumiset otetaan vastaan vain ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuessaan jokainen myös hyväksyy sen, että mahdollisten loukkaantumisten tai viimehetken sairastumisten sattuessa joukkueet voivat jäädä vajaiksi, ellei varajuoksijoita saada tilalle riittävän ajoissa. Poisjäämisestä tulee ilmoittaa ajoissa ja jokaisen tulee pyrkiä hankkimaan itse varajuoksija.

Valmennus vastaa Jukolan 1. ja 2. joukkueiden kokoamisesta sekä Venlojen 1. joukkueesta, kuntosuunnistus muiden joukkueiden kasaamisesta. Joukkueiden määrää laskettaessa pyritään ottamaan myös huomioon osuusvaatimukset ja -toiveet. Naisissa on yksi (6.1 km) ja miehissä kaksi (n. 8,7-9,2 km) muita lyhempää osuutta, joten kaikki eivät ikävä kyllä voi juosta vain näitä osuuksia, vaikka niin haluaisivatkin. Lisäksi jonkun pitää myös aina aloittaa ja olla ankkurina. Otattehan tämän huomioon osuustoiveitanne ilmoittaessa ja teette toivomusesityksen selkeästi. Osuustoiveita varten on oma kenttänsä ilmoittautumislomakkeessa, siihen voi lisätä myös ehdotuksen valmiista joukkueesta. Valmiiden joukkue-ehdotuksiin kuuluvien on ilmoittauduttava kuitenkin myös itsensä linkin kautta.

Jukolan majoitusteltta-alueelta on varattu telttapaikat sekä tuulisuojatelttapaikat.

Yhteistä bussikuljetusta ei järjestetä, mutta suositaan yhteiskuljetuksia. Lähempänä tapahtumaa selvitellään yhteiskyytejä. Suositaan julkisia ja kimppakyytejä.

Huomioittehan, että koronan aiheuttamat mahdolliset muutokset järjestämiseen ovat mahdollisia.