Ilmoittautuminen Jukolan ja Venlojen viesteihin

Jukolan ja Venlojen viestit juostaan tänä vuonna Porvoossa 17.-18.6.2023. 

(https://jukola.com/2023/)

Navilta on ilmoitettu 8 miesten ja 6 naisten joukkuetta. Seura ilmoittaa tarvittaessa lisää joukkueita, mikäli halukkaita juoksijoita on enemmän. Seura maksaa seuran jäsenistä koostuvien joukkueiden ilmoittautumisen Jukolan ja Venlojen viesteihin. Joukkueissa voivat suunnistaa kaikki vuoden 2023 jäsenmaksunsa maksaneet, vuonna 2008 tai aiemmin syntyneet seuran jäsenet. Omavastuu on 30 €, joka tulee olla maksettuna ilmoittautumisen yhteydessä seuran tilille: FI 08 5271 1820 0097 35.  Huom. vaihtoehtoisesti ilmoittautumismaksun voi maksaa myös ePassilla, jolloin asiasta on ilmoitettava sähköpostilla osoitteeseen: katariina.ryhanen@gmail.com.

Suunnistusliiton lisenssiä ei tässä kilpailussa tarvita.

Ilmoita halukkuutesi Venlojen tai Jukolan viestiin alla olevan linkin kautta viimeistään 30.4.2023. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään puhelinnumero- ja sähköpostitiedot kaikilta ilmoittautuneilta yhteydenpidon varmistamiseksi yhdistyksen tietosuojavelvoite huomioiden.

Linkki ilmoittautumiseen: Ilmoittautuminen jukolaan

Ohjeita kilpailuilmoittautumiseen

Sitovat ilmoittautumiset otetaan vastaan vain ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuessaan jokainen myös hyväksyy sen, että mahdollisten loukkaantumisten tai viimehetken sairastumisten sattuessa, joukkueet voivat jäädä vajaiksi, ellei varajuoksijoita saada tilalle riittävän ajoissa. Poisjäämisestä tulee ilmoittaa ajoissa ja jokaisen tulee pyrkiä hankkimaan itse varajuoksija.

Valmennus vastaa Jukolan 1. ja 2. joukkueiden kokoamisesta sekä Venlojen 1. joukkueesta, kuntosuunnistus muiden joukkueiden kasaamisesta. Joukkueiden määrää laskettaessa pyritään ottamaan myös huomioon osuusvaatimukset ja -toiveet. Naisissa on yksi (5,5 km) ja miehissä kolme (8,2-9,5 km) muita lyhempää osuutta, joten kaikki eivät ikävä kyllä voi juosta vain näitä osuuksia, vaikka niin haluaisivatkin. Lisäksi jonkun pitää myös aina aloittaa ja olla ankkurina. Otattehan tämän huomioon osuustoiveitanne ilmoittaessa ja teette toivomusesityksen selkeästi. Osuustoiveita varten on oma kenttänsä ilmoittautumislomakkeessa, siihen voi lisätä myös ehdotuksen valmiista joukkueesta. Valmiiden joukkue-ehdotuksiin kuuluvien on ilmoittauduttava kuitenkin myös itsensä linkin kautta.

Jukolan majoitusteltta-alueelta on varattu telttapaikat sekä tuulisuojatelttapaikat.

Tervetuloa mukaan!