SM-viestissä Navin ykkösjoukkue 17:s.

SM-viesti ja samalla Viestiliigan 6. osakilpailu kisattiin Rautalammella 15.9. Navin ykkösjoukkueen alkuosuus sujui Vinski Maliselta vahvasti kärjessä yhdessä Tampereen Pyrinnön Mikko Eerolan kanssa. Osuuden keskivaiheen hajontarastit ja reitin loppuosuus eivät sujuneet yhtä vahvasti, ja Vinski tuli vaihtoon sijalla 45. Aleksi Karppinen jatkoi viestiä sujuvasti kakkososuudella ollen osuuden 15:ksi nopein ja tuoden Navin vaihtoon sijalla 27. Ankkuri Olli-Markus Taivainen nosti sijoituksia ja toi viestin hienosti maaliin osuuden 6:ksi nopeimpana suunnistajana. Navin ykkösjoukkueen loppusijoitus oli 17.

Navin kakkosjoukkue sijoittui sijalle 27 joukkueella Topias Ahola, Juho Korpi ja Ilari Sulkula. Navin kolmosjoukkueen sijoitus oli 46:s joukkueella Sami-Petteri Juopperi, Aleksi Sopo ja Greg Ahlswede.

D18-sarjan viestijoukkueessa suunnistivat Fanni Malinen, Ella-Sofia Kaiponen ja Siiri Lindholm. Nuorten naisten sijoitus kokonaistuloksissa oli 12:s.

D16-sarjassa viestiä veivät Hertta Malinen, Sanni Kauria ja Aino Heinikainen sijoittuen sijalle 14.

H16-sarjan pojat saavuttivat 12:n sijan, ja joukkueessa juoksivat Eetu Närhi, Vinski Räihä ja Konsta Räihä.

D70-sarjassa Lea Martikainen, Leena Piskonen ja Liisa Särkkä suunnistivat mainiosti sijalle 5.