Etelä-Savon Kompassi-cupin 2. osakilpailu 21.6.2022

KILPAILUN TULOKSET

 

KUVIA KILPAILUSTA Kuvaaja Fanni Malinen

 

KILPAILUKUTSU

 

Etelä-Savon Kompassi-cupin 2. osakilpailu
Mikkelissä 21.6.2022 

KILPAILUOHJEET

 

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumaan!

 

Tämä Kompassi-cup toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n Lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita. 

 

Kilpasarjat: 

Kultakompassi-cup:                 H14D14 (Erilaisia reitinvalintoja eritasoisille suunnistajille)
Hopeakompassi-cup:               H12, H12TRD12, D12TR (Helpot radat)
Pronssikompassi-cup 10v:      H10, H10RRD10, D10RR (Erittäin helpot radat)
Pronssikompassi-cup 8v:         H8RRD8RR (Erittäin helpot radat)

Lisäksi AVOINRRS (Ei vaadi lisenssiä, saattaja saa olla mukana.)

 

RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.

TR= tukireittirata: maastossa on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse sen varrella, vaan läheisyydessä. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.


Cup-pistelaskujärjestelmä: Kilpailusarjoja on 12, mutta cup-pisteet lasketaan 8 sarjassa, koska suorien ja viitoitettujen ratojen pisteet yhdistetään. Hopeakompassi-ikäisissä 12 ja 12TR sarjojen pisteet yhdistetään siten, että jokaisessa cup-osakilpailussa suoran radan maksimipisteet ovat 10 ja TR-radan maksimipisteet 5. Pronssikompassi-ikäisissä 10 ja 10RR sarjojen pisteet yhdistetään siten, että jokaisessa cup-osakilpailussa suoran radan maksimipisteet ovat 10 ja RR-radan maksimipisteet 8. Kaikki osallistujat saavat aina vähintään yhden pisteen, oli suoritus hyväksytty tai hylätty. Tarkempi kuvaus pistelaskusta tämän dokumentin liitteessä. 

 

Maasto: Maasto on helppokulkuista, tasaista puistoaluetta Mikkelin Vanhalla Kasarmialueella. Alueella on vanhoja kasarmirakennuksia ja uudempia oppilaitoksia. Isompien radat käyvät lähikortteleiden kerrostalo- ja omakotitaloalueella. Kasarmialueella on pieni frisbeegolfrata. 

Matkat: Sprinttimatkat

 

Ilmoittautuminen: Kilpasarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan ensisijaisesti SSL:n IRMA-palvelun kautta tai sähköpostilla navinuoriso@gmail.com. Osanottomaksut samanaikaisesti sähköposti-ilmoittautumisen kanssa Navi ry:n tilille FI08 5271 1820 0097 35.. Laita viestikenttään osallistujan nimi, sarja ja mahdollinen seura. Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään torstaina 16.6. kello 24.00 mennessä. 

 

Osanottomaksut: Kilpasarjat 10 €/hlö. Osanottomaksut maksettava samanaikaisesti ilmoittautumisen yhteydessä IRMA:ssa tai yllä mainitulle seuran tilille. 

 

Leimaustapa: Käytössä on Emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita Emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin maksu 2 € ja nouto infosta. 

 

Lähtö: Lähdöt klo 17.30-19.  Vapaat lähtöajat. Matkaa tapahtumakeskuksesta lähtöön on 200m.

 

Kilpailuohje: Alustava kilpailuohje julkaistaan navisuunnistus.fi-sivuilla.

 

Kartta: Suunnistuskartta 1:4000 mittakaava. Kartta on muovisuojuksessa.

 

Opastus ja paikoitus: Kilpailukeskuksen osoite: Prikaatinkatu 3, 50130 Mikkeli. Paikoitus kilpailukeskuksen tuntumassa.

 

Toimihenkilöt:

Kilpailunjohtaja Iina Malinen, iina.malinen@hotmail.com, 050 5914421

Valvoja Heikki Manninen, AnttU

Ratamestari Jukka Kurttila ja Sami-Petteri Juopperi

Tulospalvelu Sami-Petteri Juopperi

Lähtö Vinski Malinen

Info Matti Malinen

Tuomarineuvosto Heikki Manninen

 

Kompassi-tapahtumat ovat Suomen Suunnistusliiton alle 14-vuotiaiden lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumatuote. Lisätietoa: 

Kompassi-tapahtumat | (suunnistusliitto.fi)

Alueelliset Kompassi-tapahtumat | (suunnistusliitto.fi)