Treenipaketti Jukola 2025 - Lisäharjoitukset

Tervetuloa valmistautumaan
Jukolan viestiin Mikkelissä!

Treenipaketin kohteet ovat myös Navin omatoimirasteja. Karttaikonin kautta avautuu tuotekortti, josta löytyy alueen ja harjoituksen kuvaus, sijainti sekä ostoskori.

Toimitustapoina on sekä postitus että nouto. Arkipäivisin klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset postitetaan Grano Mikkelistä saman päivän aikana tai ovat noudettavissa Granon lokerikosta K-supermarket Karikosta klo 17.00 jälkeen (Karikontie 1, Mikkeli). Asiakas saa tekstiviestillä nouto-ohjeen ja avauskoodin. Vaihtoehtoisesti kartan saa henkilötodistusta vastaan kaupan puolelta kassoille tultaessa oikeanpuoleisimmalta kassalta, jos lokerikko on täynnä.

Kartat 8 €/kpl (postituksen toimituskulu 5 €/lähetys)

Tulostettavaa Bulletinia eli harjoitusinfoa päivitetään porrastetusti mahdollisten muutosten osalta. Tämän lisäksi Bulletinista löytyvä harjoituksen analyysia varten tarkoitettu 3Drerun-koodi aktivoidaan, kun kyseisen harjoituksen rastit ovat maastossa. Voit ladata ja tulostaa Bulletinin itsellesi, ja se on myös tulosteena myynnissä (3 €).

Jos huomaat puutteita, esim. rasti tai nauha puuttuu, ilmoita asiasta: sami-petteri.juopperi@navisuunnistus.fi. Edellä mainittuun osoitteeseen vain harjoitusratoihin liittyvät viestit!

Muut Mikkeli-Jukolaan 2025 liittyvät yhteydenotot: sami.leinonen@jukola.com

Mikkeli-Jukola 2025 viralliset kotisivut: https://jukola.com/2025/

Harjoituskarttojen kopiointi on ehdottomasti kielletty!

 

 

1. Hiidenmaa, Neitvuori, Karjasillat, Tolvala 2. Konijärvi, Palvanen, Tornimäki, Säynätti, Pahalammenvuori 3. Lyökki 4. Valkeajärvi 5. Riutta