Tervetuloa Jukolan ja Venlojen viesteihin Mikkeliin 14.-15.6.2025!

Tapahtuma järjestetään 2. kertaa Mikkelissä, ja vuonna 2025 vuorossa on 76. Jukolan viesti ja 47. Venlojen viesti. Tapahtumajärjestelyt ovat olleet käynnissä jo vuosien ajan. Järjestelyoikeudet Naville myönnettiin syksyllä 2020, ja järjestelysopimus allekirjoitettiin 22.1.2024. Kilpailukeskuksena on Suutarinen Yhtiöiden betonitehtaan alue Mikkelin Tikkalassa aivan kilpailualueen vieressä.

Valmistaudu viesteihin hienoissa harjoitusmaastoissa

Julkaisimme jo vuonna 2023 ensimmäiset harjoitusmaastot, yhteensä 12 kohdetta, ja lisäämme tämän vuoden aikana uusia harjoitusmaastoja Mikkeli-Jukolaan 2025 valmistautumista varten. Kohteet ovat myös Navin omatoimirasteja.

Tutustu kohteisiin ja tilaa kartat: Treenipaketti Jukola 2025

Tule mukaan järjestämään maailman suurinta viestisuunnistuskilpailua

Noin 20 000 suunnistajan ja tuhatpäisen yleisön tapahtuman järjestelyt vaativat yli 1 300 talkoolaisen panoksen. Kilpailukeskus on kuin kylä, josta löytyy monenlaisia tehtäviä eri alojen osaajille. Lukuisiin vastuutehtäviin on valittu tekijät, ja talkoolaisten rekrytointi on hyvässä vauhdissa. Monenlaiselle osaamiselle on tarvetta. Tutustu eri valiokuntien talkootehtävien kuvauksiin, ja ilmoittaudu mukaan järjestämään kesän 2025 hienointa tapahtumaa!

Ilmoittautuminen talkoolaiseksi Jukolan valiokuntiin

Tapahtumatiedot päivittyvät järjestelyjen edetessä virallisille Jukola-sivuille: Mikkeli-Jukola 2025

Järjestelysopimuksen allekirjoitustilaisuus Mikkelin kaupungintalolla 22.1.2024

Vasemmalta oikealle: Juho Siikilä (pj./Navi), Juha Paanila (pj./Jukolan järjestelytoimikunta), Juhani Sihvonen (pj. /Kaukametsäläiset ry) ja Mika Ilomäki (tj./Suomen Suunnistusliitto)

Kuva: Mikko Mäkeläinen / Mikkelin kaupunki