Ilmoittaudu mukaan 25manna-viestiin Haningeniin Ruotsiin!

25manna-viesti kilpaillaan syksyllä lauantaina 12. lokakuuta Haningenissa, Tukholman eteläpuolella. Navi tavoittelee matkaan kahta joukkuetta eli yhteensä 50 suunnistajaa, näin ollen yhdessä joukkueessa on 25 suunnistajaa. Naiset suunnistavat tänä vuonna ensimmäisen osuuden, ja viimeinen osuus on avoin kaikille. Osuuspituudet vaihtelevat 3-9 km:n välillä.

Joukkue koostuu:
-vähintään 9 miestä, joista vähintään yksi H16-sarjalainen tai nuorempi
-vähintään 9 naista, joista vähintään yksi D16-sarjalainen tai nuorempi
-enintään 8 H21-sarjalaista

Sitovat ilmoittautumiset la 31.8. mennessä ilmoittaumislomakkeella: Ilmoittautuminen 25manna-viestiin

Matkalle lähtö bussilla Mikkelistä perjantaina 11.10. noin klo 16.00-17.00 tienoilla. Laivoina matkalla ovat Finnlinesin uudet Finnsirius ja Finncaponus, joissa yöpyminen 4-hengen hyteissä.

Laivan lähtö Naantalista perjantaina klo 23.00, ja Ruotsin Kapellskäriin saavutaan lauantaina klo 6.15 paikallista aikaa. Kapelskäristä siirrytään bussilla kilpailupaikalle Haningeniin.

25manna-viestin aloitus on la klo 9.00.

Laivan lähtö paluumatkalle Kapellskäristä la klo 21.45. Tätä ennen viestin jälkeen mahdollisesti ruokailu.

Naantalista bussimatka Mikkeliin alkaa su 13.10. klo 7.15, ja Mikkelissä ollaan takaisin puolenpäivän maissa.

Lauantaiaamuna laivalla on mahdollisuus aamupalaan (17 €) ja lauantai-iltana cargo buffet -yöpalaan (24 €). Näihin osallistuminen kysytään ennakkoon ilmoittautumislomakkeella.

Matkan hinta Navin jäsenille on 70 €. Omavastuu laskutetaan osallistujilta syksyllä.

Tervetuloa mukaan!

Kilpailukutsu: 25manna-viesti


Kilpailualueen vanha kartta.

*********

Alla vielä kuvausta tapahtumasta ja pari kuvaa vuoden 2018 25manna-matkasta. Teksti ja kuvat: Niina Liukkonen

25manna-viestimatkassa on tiedossa mukavaa yhdessäoloa ja suunnistusta hyvässä seurassa 😊

Mikä seura on maailman paras? 25manna on yksi maailman suurimmista viesteistä. Osallistuvia joukkueita on n. 350 eli lähes 9000 suunnistajaa. Viesti on ainutlaatuinen, samassa joukkueessa juoksevat sekä huiput, nuoret ja veteraanit.

Viestissä on 25 osuutta, osuudet 1-2 sekä osuudet 23-25 juostaan yksin ja muilla osuuksilla maastossa on 4 juoksijaa yhtä aikaa. Joukkueeseen tarvitaan eri-ikäisiä, nuoria ja ikäsarjalaisia sekä naisia että miehiä. Ratojen pituudet vaihtelevat kolmesta kilometristä yhdeksään kilometriin. Radat ovat vaatimustasoltaan myös erilaisia, lyhyemmät radat ovat helppoja ja sopivat niin nuorille kuin vähemmän suunnistaneille.

Vuoden 2024 25-manna viesti juostaan Tukholman lähellä Haningessa. Maastona Rudan ulkoilualue, joka on pieni mutta teknisesti vaativa metsäalue lukuisine polkuineen ja pienipiirteisine kallio alueineen.

Navi on ollut mukana 25manna viestissä useampana vuotena, viimeksi vuonna 2018. Menestystäkin tärkeämpää viestissä on vahva seurahenki ja yhdessä tekeminen.