• 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 5

Lumien sulettua ja kesän saavuttua olemme päässeet järjestelyissä ottamaan ison harppauksen eteenpäin. Talven aikana kilpailun sektorijohtajat ovat tehneet suunnittelutyötä ja saattaneet ajatuksensa ja mm. materiaalitarpeensa paperille.

Nyt pääsemme tarkistamaan paikan päälle suunnitelmat ja tekemään viimeiset tarkennukset suunnitelmiin, jotta kesällä voimme keskittyä suunnitelmien toteuttamiseen ja kisatoimintojen ”ylösnostamiseen” aikataulussa. Ratamestareiden talven suunnittelutyö tietokoneiden ja pöytien ääressä on konkreettisesti muuttunut maastokäynneiksi ja rastipisteiden tarkistamisiksi. Ratamestarityön edistyminen vaikuttaa suoraan monen muun sektorin toimintaan, joten siinäkin suhteessa kisajärjestelyt ovat aikataulussa.


Kisajärjestäjät ja Mikkelin kaupunki allekirjoittivat yhteistyösopimuksen huhtikuussa. Mikkelin kaupunki toimii kisajärjestäjien pääyhteistyökumppanina ja kilpailun suojelijaksi tulee Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen. Kilpailunjohtajana olen erittäin tyytyväinen Mikkelin kaupungin osoittamaan tukeen, joka luo hyvän ja vakaan pohjan kilpailujärjestelyille. Kilpailun nettisivuilla on linkki, josta pääsee Mikkelin alueen matkailun nettisivuille, joten käykää kaikki tutustumassa ennakkoon kaupunkimme tarjontaan. Kannattaa tutustua myös lähialueen mökkimajoituksiin ja hyödyntää kisaviikonloppu myös mökkeilyn merkeissä. Siihen on hyvät mahdollisuudet.


Kilpailukutsu on julkaistu kilpailun nettisivuilla ja Irma-palvelussakin ilmoittautuminen on jo auki, joten eikun ilmoittautumaan kisoihin!


Tervetuloa talkoolaiset ja kilpailijat elokuussa Ylivedelle.

Kilpailunjohtaja Heikki Tonteri

maastokuva pieni

Kuva: Jouni Nykänen

Search