• 1
  • 2

Valmennus

Valmennuskalenterissa

Ei tapahtumia

Tunnelmia kisamatkalta 25mannaan

Tämän vuoden 25manna-viesti juostiin viime lauantaina Botkyrkassa, Brosjön maastoissa. Navi oli mukana kahdella joukkueella. Navin 1. joukkueen sijoitus oli 67. ja kakkosjoukkueen kohtaloksi koitu hylkäys ja keskeytys.

Molempien joukkueiden alku lähti hyvin käyntiin. Ykkösjoukkueen Olli-Markus kaarsi ensimmäiseen vaihtoon kymppisakissa. Toisella osuudella Petra joutui hieman antamaan sijoituksissa periksi, mutta toi viestin hyvissä asemissa ja päästi Navin ”nuoremman” veteraaniosaston maastoon.

Joukkue suoriutui viestissä hyvin ja eteni jokaisella osuudella tasaisesti. Neljännellä osuudella ”junioriosasto” teki hyvää työtä ja suoriutui osuudestaan erinomaisesti ja ero pysyi samana kärkeen.            Neljännelle osuudelle viimeisenä maastoon lähtenyt Vinski teki huippujuoksun ja kasasi joukkueen osuudellaan hyvin nippuun.

Seuraavilla kolmella miesten ja naisten, neljän juoksijan osuudella jokainen suunnistaja teki tasaista työtä ja osuuksien juoksujärjestykset osuivat lähes nappiin. Viestin seitsemänneltä miesten kokoamis osuudelta Jessen tuodessa kartan Jounille sijoitus oli 56.

Kolme viimeistä osuutta olivat henkilökohtaiset osuudet. Jounin ja Topiaksen suoriuduttua osuuksista hyvin, Heini pääsi hyvissä asemissa naisten ankkuriosuudelle . Harmittavasti yhdellä rastivälillä sattui virhe, jossa takaa tullut iso letka pääsi ohittamaan ja sijoituksemme heikkeni hieman ja näin ollen loppusijoituksemme viestissä oli 67.

Viestin voitti suomalaisjoukkue Tampereen Pyrintö, joka vei voiton ankkuriosuudella IFK Göteborgista. Suomalaisjoukkueiden vertailussa Navi oli 24.

25manna matka sujui hyvin ja vältyimme suuremmilta kommelluksilta. Nuoret suunnistajat saivat hyvää kokemusta suurviesteistä. Kakkosjoukkueen juoksijat olivat myös innoissaan, kun pääsivät juoksemaan syksyisen suurviestin ja kauden päätöstapahtuman. Syksyinen sääkin suosi hyvin ja säästyimme suuremmalta sateelta…paitsi yhteiskuvaa ottaessa.

Kisasivuille: http://www.25manna.se/fi/

Joukkuetulokset:

Navi 1. http://live.25manna.se/Teams/251

Navi 2. http://live.25manna.se/Teams/252

Ensi vuonna mukaan toivotaan enemmän kuntosuunnistajia, jolloin Navi voi osallistua kilpailuun 3-4 joukkueella!

manna1

manna3

manna4

manna5

manna6

IMG 1761

IMG 1775

IMG 1780

IMG 1785

IMG 1787

© 2016 Suunnistusseura Navi. All Rights Reserved. - - -Version 19.9.2018

Search