• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nuorten kalenterissa

Nuoret
ke ,tammi 23. 2019 18:00
Kilparyhmän treenit
Nuoret
ke ,tammi 30. 2019 18:00
Kilparyhmän treenit
Nuoret
ke ,helmi 06. 2019 18:00
Kilparyhmän treenit
Nuoret
ke ,helmi 13. 2019 18:00
Kilparyhmän treenit
Nuoret
ke ,helmi 20. 2019 18:00
Kilparyhmän treenit

klljunnut

Kuvassa osa Navin junnuista.

 

Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuskisat järjestettiin elo-syyskuun vaihteessa Sipoossa. Kisoihin odotettiin noin 1500 suunnistajaa henkilökohtaisiin kisoihin ja viesteissä oli pitkälle yli 300 kolmihenkistä joukkuetta. Mikkelistä kisoissa oli mukana nelisenkymmentä suunnistajaa ja 12 viestijoukkuetta.

 

Navilaiset lähtivät hauskalle kisamatkalle perjantaiaamuna kello 7 Päämajakoulun parkkipaikalta. Perjantain yksilökisat sujuivat mallikkaasti ja Navin D11TR-sarjan Fanni Malinen oli paras mikkeliläinen sijoittuen sijalle 13. Fanni jäi vain 3 sekunttia palkintopaikasta. H10RR-sarjan Juho Tonteri oli upeasti 14. ja H14-sarjan Vinski Malinen 15. Kisaajien mukaan maasto oli kallioista, mäkistä ja pienipiirteistä, ja suunnistaessa sai olla tarkkana, sillä pienehköllä alueella oli paljon rasteja. 

Navilaisten tulokset:

D9RR Hertta Malinen 38.

H9RR Leo Ryhänen 54., Vinski Räihä 84.

D10RR Sini Saar 83.

H10RR Juho Tonteri 14., Konsta Räihä 28., Otto Lindstedt 79.

D11TR Fanni Malinen 13.

H11TR Mikael Platonov 20., Akseli Kellman 59.

D12 Tiia Saar 69.

D13 Emma Kokkonen 80.

H13 Joel Ollikainen 48.

H14 Vinski Malinen 15. 

H16 Simeon Platonov 38.

D17 Jatta Ollikainen 25.

kllperjantai

Tiia, Leo, Katriina, Hertta, Vinski, Emma

 

Lauantaina vuorossa olivat jännittävät viestit, joihin Mikkeliltä lähti 12 joukkuetta. Sairastapausten vuoksi kaksi joukkueista jäi vajaaksi. Lisäksi navilaisista oli koottu yhdistelmäjoukkue Mikkeli-Hirvensalmi-Mäntyharju. E-sarjassa eli RR- ja TR-suunnistajien sarjassa mikkeliläisten joukkueiden sijoitukset olivat 22., 23.,  57., 62., 65. ja 94.

 

13-vuotiaiden A-sarjassa Navin vasta 11-vuotiaat Fanni Malinen ja Akseli Kellman tekivät huimat suoritukset nostaen joukkueen sijoituksia 6 ja 5 sijaa. Joukkueen lopullinen sijoitus oli mikkeliläisten päivän paras eli 17. Yhdistelmäjoukkue suunnisti sijalle 42.

 

15-vuotiaiden B-sarjan lopputulos oli 34. Navin Vinski Malinen joutui harmikseen yhteislähtöön, mutta tekikin kovatasoisella ankkuriosuudellaan kovaa tulosta ollen osuutensa 9. nopein. 

Tarkemmat tulokset löytyvät täältä.

 

kllviestit2

Viesteihin kirjautumassa Tiia, Fanni, Otto, Vinski R. ja Hertta.

 

Paluumatkalle lähdimme maittavan lounaan jälkeen ja Mikkeliin saavuimme illansuussa väsyneinä, mutta onnellisina. Ensi vuonna uudestaan! 

leiri

18 Navin lasta ja nuorta osallistui heinäkuun viimeisenä päivänä päiväleirille. Treffasimme aamulla Päämajakoululla, josta siirrtyimme tutustumisleikin jälkeen karttakävelylle. Kävelyllä tutuksi tuli mm. kuoppa, suppa, jyrkänne, luola ja kiviaita. Juomatauon jälkeen vuorossa oli viuhkasuunnistus, jossa oli sopivia viuhkoja sekä aloittelijoille että jo pitempään lajia harrastaneille. Hikisen aamupäivän jälkeen eväät ja vesi tekivät kauppansa.

Reitinsuunnitteluharjoituksessa lapset ja nuoret kertoivat toisilleen reitinvalintojaan RR, TR ja 12 ja 14 sarjojen suunnistuskarttoja tutkien. Myrkkylammella harjoituksena oli merkitä itse rastipisteet karttaan ja haastava harjoitus sujuikin mainiosti. Helteisen päivän päätti mehujää ja rastinsiirtoharjoitus.

Leiriltä lähti kotiin hikisiä, mutta iloisia lapsia ja nuoria. Kivaa oli ollut ja uutta leiriä alettiin jo odotella.

leiri2

leiri3

 

 

 

 

 

Koululiikuntaliiton suunnistuskisat järjestetään elo-syyskuun vaihteessa Sipoossa. Kilpailukutsu löytyy täältä.

 
Navi maksaa seuran suunnistajille bussikyydit sekä 2 lounasta ja päivällisen kisakylässä. Mikkelin kaupunki maksaa ilmoittautumiset perjantain henkilökohtaisiin kisoihin ja lauantain viesteihin. Huoltajien maksettavaksi jää majoitus. Majoitumme tällä kertaa hotelli Scandic Järvenpäässä, sillä majoituskäyttöön varattu koulu on pahasti sisäilmaongelmainen. Majoituksen hinta varmistuu myöhemmin, mutta se lienee noin 40e/nenä aamiaisineen. 
 
Lähdemme bussilla perjantaiaamuna noin klo 7 ja palaamme lauantai-iltana. Huoltajien tulee anoa perjantai vapaaksi lapsen omalta luokanopettajalta. Huoltajiksi reissulle lähtee lisäkseni Teija Räihä ja Pauliina Tonteri.
 
 Ilmoittautumislomake tulee täyttää sunnuntaihin 18.8. mennessä.
 
Tervetuloa mukaan hauskalle kisareissulle!
 
Iina Malinen

Navi järjestää lapsille päiväleirin tiistaina 31.7. kello 10-14. Kokoonnumme aamulla Päämajakoulun (Otto Mannisenkatu 8-10, entinen Yhtäri) pihalla, josta käsin teemme monipuolisia suunnistusharjoituksia kävelymatkan päässä olevissa maastoissa. Harjoitukset sopivat kaikenikäisille ja tasoisille suunnistajille. Eväät tulemme syömään koululle noin klo 12. Eväitä voi säilyttää koulun jääkaapissa, myös mikro on käytettävissä. Alle kouluikäinen tarvitsee leiripäivään mukaan oman aikuisen.

 

Säänmukainen pukeutuminen, juomapullo, eväät, karttamuovi ja emit mukaan. 

 

Ilmoittautu oheisen linkin kautta viimeistään edellisen viikon torstaina eli 26.7. Ilmoittaudu tästä!

 

Lisätietoja voi kysyä Iinalta. (iina . malinen @ hotmail . com)

 

Tervetuloa!

 

 

tahtiseura 350       

 

 

 

 

© 2016 Suunnistusseura Navi. All Rights Reserved. - - -Version 20.2.2019

Search