• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nuorten Jukola järjestetään 15.8.2020 Mikkelissä, Kalevankankaan maastossa. Kisakeskus on jo tuttu vuoden 2009 Jukolan viestistä: Kalevankankaan ulkoilualueen keskipisteenä ovat ravirata, jäähalli ja Saimaa Stadiumi.

Kilpailun johtajana toimii Niina Liukkonen ja pääratamestarina Juhani Sihvonen. Maasto on hyväkulkuista kangasmaastoa, jossa on runsas polkuverkosto.

Nuorten Jukola suunnistetaan Mikkelissä ensimmäisen kerran uudistetulla osuusjaolla:

 

Osuus
Taitotaso, ikävuosi
1. os. D16
14
2. os. H/D16 14
3. os. H/D14 putki 10
4. os. D14 12
5. os. H14 12
6. os. D18 16
7. os. H/D18
16

 

Viestiä edeltävänä iltana, pe 14.8. sekä kilpailijoilla että huoltojoukoilla on mahdollisuus osallistua kuntorasteille (sprinttiradat) kisamaaston läheisyydessä.

 

Kisasivut julkaistaan myöhemmin osoitteessa https://www.jukola.com/nj2020/

Majoitusta ja tekemistä Mikkelissä löydät osoitteesta www.visitmikkeli.fi

 

Lisätietoja pääsihteeri Milka Viita, milka.93 (a) hotmail.com tai 050 404 9534.

Tags:

Suunnistusseura Navi järjestää Nuorten Jukolan Mikkelissä Kalevankankaan ulkoilualueella 15.8.2020. Osa Kalevankankaan ulkoilumaastosta on asetettu harjoittelu- ja kilpailukieltoon. Kilpailukiellon tarkoitus on turvata kaikille Nuorten Jukolaan osallistuville seuroille tasapuoliset kilpailuedellytykset, kts. lajisääntö 2.6 alla. Kilpailukieltoalue on merkitty Suunnistusliiton karttarekisteriin 1.11.2017 sekä Navi ry:n internetsivuille www.navisuunnistus.fi

 

Karttaan merkitty alue on julistettu suunnistuksen lajisääntöjen 7.17. tarkoittamaan kilpailu- ja harjoittelukieltoon. Tämä tarkoittaa, että kilpailuun osallistuvien seurojen täytyy tiedottaa omia nuoria jäseniään, että alueen tunteva suunnistaja tai oppilas ei voi osallistua Nuorten Jukolaan. Kalevankankaan alueella sijaitseva MOBO -rata on lajisääntöjen mukaisesti kilpailijoiden sekä heidän valmentajiensa ja huoltajiensa osalta käyttökiellossa.

 

Alueella olevilla Mikkelin kaupungin ulkoilureiteillä ja hiihtoladuilla liikkuminen on sallittu. Kielto ei koske Mikkelin koulujen muuta opetustoimintaa alueella. Suunnistusopetus tulee rajata kilpailukieltoalueen ulkopuolelle.

 

 

 

 

 

 

 

Mikkelissä 19.11.2018

 

Niina Liukkonen          Juhani Sihvonen             Mika Kantola
Navi ry                      Navi ry                          SSL
Kilpailunjohtaja           Ratamestari                   Tekninen asiantuntija

Tags:

Search