• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Nuorten kalenterissa

Nuoret
ti ,maalis 16. 2021 18:00
Polkujuoksuvedot PERUTTU!!!
Nuoret
ti ,maalis 23. 2021 18:00
Polkujuoksuvedot PERUTTU!!!
Nuoret
ti ,maalis 30. 2021 18:00
Polkujuoksuvedot PERUTTU!!!

Kilparyhmä on treenannut ahkerasti läpi talven. Maaliskuun lopulla ryhmällä on vielä kaksi telinevoimistelukertaa ennen suunnistuskauden alkua. Kilparyhmä pääsee treenaamaan huhtikuussa keskiviikkoiltaisin korttelirasteilla ja toukokuun alusta alkaen kuntorastien yhteydessä, erityisesti Super-illat haastavine harjoituksineen kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

 

Kisakausi lähenee myös ja lähdemme porukalla avaamaan kisakauden 11.5. Jyväskylään. 18.5. on sitten vuorossa perinteinen Särkänniemi-suunnistus Tampereella. Lähde rohkeasti mukaan!

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ! 

 

Kilparyhmän kausimaksu 14- vuotiaalle ja nuoremmalle on 60 €. Maksu sisältää

 • seuran jäsenmaksun
 • Hippo-suunnistuskoulun ja kilparyhmän ohjatun toiminnan
 • 14-vuotiaan ja nuoremman Sporttiturva-vakuutuksen ja SSL:n kilpailulisenssin
 • osallistumisoikeuden yhden aikuisen saattajan kanssa kaikkiin Navin kuntorastitapahtumiin
 • kaikkien kotimaisten kesä- ja hiihtosuunnistuskilpailujen osanottomaksut (pl. FIN5 ja KRV -rastiviikot)
 • osallistumisen seuran viestijoukkueisiin.

am sprintterit

 

Tämän vuoden AM-sprintit kisattiin Kouvolan Anjalassa kartanoalueella historiallisessa teollisuusmiljöössä. Puistomaisen alueen radat olivat nopeita ja vaativat suunnistajilta tarkkuutta. 

 

Navilaisia kisoissa oli mukana 15 ja heistä junnuja oli puolet. Parhaiten pärjäsivät  kuvassa hymyilevät Meeri Kurttila ja Vinski Malinen, he molemmat voittivat omat sarjansa. Meerin D12-sarja oli todella tasainen ja puolet suunnistajista hävisi voittajalle vain alle 3 minuuttia. Fanni Malinen oli samassa sarjassa kymmenes ja Sini Saar 17. Sen sijaan H14-sarjassa erot olivat suuremman ja Vinski voitti 40 sekunnin erolla toiseksi tulleen Kouvolan suunnistajien Lasse Peltosen. Samassa sarjassa kisannut Joel Ollikainen tuli sijalle 8. 

 

H12-sarjassa ensimmäistä kertaa suoralla radalla kisannut 10-vuotias Konsta Räihä sijoittui hienosi sijalle 11. D14-sarjassa Emma Kokkonen oli 13. ja Iisa Leppänen 14.

rastikverossa

Kilpailuryhmän keskiviikkoiset treenit käynnistyvät 10.10. kello 18. Urpolassa. Muistathan ilmoittautua Iinalle etukäteen, niin osaamme varata karttoja oikean määrän.

Elo-syyskuussa kilpailuryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua vielä 13 kuntorastikerralle. Ohjaajat ovat paikalla 27.8. Urpolassa, 5.9. Säynätissä Markontiellä (myös yö), 13.9. XAMKilla (sprintti) ja 24.9. Kirkonvarkaudessa (myös yö). Lisäksi kilpailuryhmäläisten kannattaa hyödyntää SuperKeskiviikkojen laadukkaita ja haastavia harjoituksia. Yösuunnistusta taas on tarjolla 17.9. Ristiinassa, 20.9. Markossa ja 27.9. Susiniemessä.

 

Lasten Hippo-suunnistuskoulun päättäjäisiin 4.10. ovat tervetulleita myös kilpailuryhmäläiset, vaikka heidän treenit eivät siihen päätykään. Lokakuussa aloitamme kilpailuryhmän viikottaiset yhteistreenit, joissa keskitymme monipuoliseen liikkumiseen, juoksemiseen, karttatreeneihin ja yhdessäoloon. Alaikärajaa treeneille ei ole, mutta turvallisessa maastossa metsään olisi hyvä uskaltaa jo yksin ilman siimaria. Tarkemman aikataulun pyrin ilmoittamaan syyskuun alussa. 

 

Navin ja Mikkelin Kilpa-Veikkojen yhteistyö jatkuu edelleen. Yli 10-vuotiaat suunnistajat saavat osallistua Antti Nisosen vetämiin juoksuryhmän treeneihin. Navi on luvannut tukea juoksuryhmään osallistuvia navilaisia maksamalla 25% juoksuryhmän maksuista. Lisätietoja yhteistyöstä saa Iinalata ja Heikiltä.

 

Syksyn kilpailuja:

 • 8.9. AM-sprintti Kouvolassa (nuorin sarja H/D12)
 • 16.9. SM-sprintit Oulussa (nuorin sarja H/D14)
 • 29.9. Ruskarastit Rantasalmella

 

 

tahtiseura 350       

 

 

 

 

Search