• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kilpailukutsu 18.9.2018 koululaisten suunnistuskilpailuihin

Osallistumisoikeus: Kilpailuun voivat osallistua kaikki Mikkelin peruskoulujen 3-9 –luokkien oppilaat. Oppilas edustaa omaa koulua. Jokaisella koululla on oltava ennalta nimetty aikuinen huoltaja yhteystietoineen.


Kilpailukeskuksena Tuppuralan koulu


Ensimmäinen lähtö klo 10:00.


Sarjat ikäluokittain:

Tytöt
Tytöt 3.lk RR
Tytöt 4.lk RR
Tytöt 5.lk
Tytöt 6.lk
Tytöt 7.lk
Tytöt 8.lk
Tytöt 9.lk
Pojat
Pojat 3.lk RR
Pojat 4.lk RR
Pojat 5.lk
Pojat 6.lk
Pojat 7.lk
Pojat 8.lk
Pojat 9.lk


Ilmoittautuminen ja lähtöajat

Ilmoittautumiset tehdään koulukohtaisesti 11.9.2018 klo 18.00 mennessä tämän ilmoittautumislomakkeen kautta. (Jos lomake ei aukea linkistä, kopioi tämä osoite selaimen osoitekenttään: https://goo.gl/forms/zah9TNdVIZ8HhnDL2
Kilpailijoille, joille ei ole ilmoitettu emit-numeroa, varataan lainakortti. Voit käyttää ilmoittautumiseen myös tämän artikkelin liitetiedostona olevaa taulukkoa. Toimita taulukko osoitteeseen aki.tenhunen(at)windowslive.com. Kilpailun lähtöajat lähetetään sähköpostilla koulujen yhteyshenkilöille. Lähtöajat löytyvät myös Navin kotisivuilta kohdasta 'Kilpailut-Mikkelin koulujen suunnistuskilpailu 2018-Lähtölista koulu18' viimeistään 16.9. Koulujen yhteyshenkilöiden tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteensa osoitteeseen aki.tenhunen(at)windowslive.com lähtöluetteloiden lähettämistä varten.


Kilpailumateriaali

Emit-kortit, tarkastusliuskat ja lähtöluettelot jaetaan kilpailupaikalla kouluittain. Kilpailumateriaalin saa kuittausta vastaan, ja kilpailijat palauttavat materiaalin maalissa. Palauttamattomasta emit- kortista veloitetaan 60 euroa.

Kartta

Kartta on muovisuojassa oleva kuusivärinen suunnistuskartta. Rastireittiratojen kartta on mittakaavassa 1:5000 ja muiden sarjojen kartta on mittakaavassa 1:10 000 tai 1:5000. RR-radoilla ei ole rastimääritteitä (kts kohta rastit). Muiden sarjojen kartassa on rastimääritteet, josta voi tarkastaa, että on oikealla rastilla. Ratojen pituudet ja kartan mittakaava sarjoittain ilmoitetaan kilpailuohjeiden yhteydessä.


Leimaus

Kaikissa sarjoissa emit-leimaus. Kilpailukeskuksen mallirastilla voi kokeilla kuinka leimaaminen tapahtuu. Emit on henkilökohtainen eikä sitä saa vaihtaa toisen kilpailijan kanssa.
Lähtö, RR- radan viitoitus Lähtöön on matkaa noin 400 metriä. Reitti lähtöön on viitoitettu. Jokaisen kilpailijan on oltava lähdössä vähintään 5 min ennen omaa lähtöä. Ensimmäinen lähtö klo 10:00. RR- sarjalaisille on opastaja lähdössä. RR-sarjalaiset saavat kartan 2 min ennen lähtöä, muut 1 min ennen lähtöä.
Tarkasta lähdössä, että saat oman sarjan kartan (kilpailijan velvollisuus). RR- on merkattu maastoon yhtenäisellä valkoisella nauhalla.


Maali

Viimeiseltä rastilta on viitoitus maaliin. Maaliviitoitusta on noudatettava. Jokaisen kilpailijan on ehdottomasti ilmoittauduttava maalissa toimitsijalle, vaikka olisikin keskeyttänyt kilpailusuorituksensa!!!


Rastit

Rastireitin rastit ovat merkitty RR-tunnuksin (eli rastireitin ensimmäisellä rastilla on tunnus RR1, toisella RR2 jne.). Muilla sarjoilla rasteilla on numerotunnus ( 31, 32 jne...). RR-sarjoilla ei ole rastimääritteitä, muilla sarjoilla rastimääritteet ovat kartassa. Rastimääritteinä käytetään sanallisia rastimääritteitä.


Palkinnot ja tulokset

Henkilökohtaisessa kilpailuissa palkitaan jokaisen sarjan kolme parasta. Joukkuekilpailussa kunkin sarjan paras joukkue ( 3 –kilpailijaa ). Palkinnot toimitetaan kouluille jälkikäteen. Tulokset on nähtävillä kilpailukeskuksessa ja viralliset tulokset lähetetään sähköpostilla koulujen yhteyshenkilöille.

Joukkuekilpailun säännöt

Jokaisessa sarjassa kilpaillaan kolmihenkisin saman koulun oppilaista muodostetuin joukkuein.
Kilpailija saa pisteitä sijoituksen mukaisen pistemäärän. Pienimmän sijalukupisteiden määrän kerännyt kolmihenkinen joukkue on sarjan voittaja. Pisteiden ollessa tasan ratkaisee parhaan kilpailijan sijoitus.
Joukkueita ei tarvitse nimetä etukäteen.

Paras koulu palkitaan kiertopalkinnolla siten, että eri sarjojen joukkueiden ( jos on useita joukkueita sarjassa, niin paras ) sijaluku lasketaan yhteen ja jaetaan sillä sarjojen lukumäärällä, mihin koulu on asettanut joukkueen. Kuitenkin osallistuakseen parhaan koulun kilpailuun tulee täysi joukkue olla mukana vähintään kolmessa eri sarjassa. Pisteiden mennessä tasan, voittaa se koulu, joka on asettanut joukkueen useampaan sarjaan.


Muuta

Ruokailua ei ole erikseen järjestetty (Tuppuralan koululla ei riitä kapasiteetti näin suureen kilpailijamäärään). Pukuhuoneet ja wc:t Tuppuralan koululla.


Lisätiedot:

Veli Kovanen 050 572 6533,
Tiina Juhola 044 794 2407,

Tervetuloa!

Mikkelin kaupunki ja NAVI ry

Liitteet:
TiedostoKuvausTiedostokokoLuotuMuokattu
Lataa tämä tiedosto (Ilmoittautumistaulukko.xls)Ilmoittautumistaulukko 33 kB07.09.2018 - 16:23.3407.09.2018 - 16:23.34

Search