• Dia 1
  • Dia 2
  • Dia 3
  • Dia 4
  • Dia 5

Pääsihteerin pohdintoja

Eri vastuualueiden henkilöt kertovat vuorollaan kisajärjestelyiden kuulumisia. Nyt vuorossa on pääsihteeri Tuula Hyytiäinen. 

Pari vuotta sitten minua kysyttiin syksyn 2018 SM-kisojen pääsihteeriksi ja infon vastaavaksi. Tähän tehtävään oli helppo lupautua, kun tiesin, että järjestelytehtävissä on innokasta ja kokenutta porukkaa. Lisäksi mietin jo tuossa vaiheessa, että infoon saan varmasti helposti ja riittävästi asiantuntevaa väkeä. Pian sain sovittua myös Viidan Milkan kanssa, että hän toimii tarvittaessa minun varahenkilönä. Olemme Milkan kanssa olleet järjestämässä monia suunnistuskisoja ja niinpä molemmat tiedetään hyvin, miten toimitaan.

Aika usein taitaa pääsihteeri olla vastuussa myös infon järjestelemisestä. Nämä tehtävät kyllä tukevat hyvin toisiaan ja pääsihteerinä tietää hyvin asioista, kun on vain ollut ajatuksella mukana kisakokouksissa ennen tapahtumaa.

Tällä kertaa infossa on väkeä, joka on varsin kokenutta infoilemaan. Suurin osa infon väestä on ollut mukana jo Mikkeli-Jukolassa 2009. Tämän jälkeen SM-kisojen infoon on helppo tulla töihin. Onhan väkeä huomattavasti vähemmän kuin Jukolassa ja ainakin suurimmaksi osaksi saa työskennellä ihan suomeksi.

Tällä hetkellä info ei ole vielä kovinkaan paljon tehnyt mitään kisojen eteen. Meille se kiireisin aika osuu juuri ennen kisoja ja kisaviikonloppuun. Jo aikanaan Jukolassa ohjeistin infon väkeä, että muistakaa, infossa tiedämme kaiken ja jos emme tiedä otamme asioista selvää. Näillä ajatuksin on mukava odotella SM-kisoja. Tervetuloa moikkaamaan infoon!


Toivotamme koko kisaorganisaation puolesta rauhallista juhannusta kaikille!

juhannus

 

© 2016 Suunnistusseura Navi. All Rights Reserved. - - -Version 20.2.2019

Search

Kirjaudu

Ole hyvä ja anna tunnistietosi kirjautuaksesi,

Tervetuloa!