• Dia 1
  • Dia 2
  • Dia 3
  • Dia 4
  • Dia 5

Vesa Lampinen on aktiivinen talkoolainen

Vesa Lampinen on innokas talkoolainen. Hänet voi nähdä vuoden aikana Mikkelissä erilaisissa talkootehtävissä, kuten liikenteenohjaajana, järjestyksenvalvojana tai traktorimiehenä.
- Koululaisten hiihtokisoissa olin muun muassa maalissa töissä, kertailee Lampinen tehtäviään. Vuodessa hän tekee kymmeniä talkootehtäviä.

Lampinen asuu Ylivedellä noin viiden kilometrin päässä SM-pitkien kilpailukeskuksesta. Maatilan hoidon Vesa on luovuttanut pojalleen Antille, joka tunnetaan menestyksekkäänä pitkän matkan hiihtäjänä. Jo vuonna 2001 avoimien PM-kisojen aikaan Lampisten maatilan koneet ja työvoima olivat järjestäjien apuna ja sama tehtävä on myös pitkien matkojen SM-kisoissa Takuuniemessä. Lisäksi Lampisen apua on tarvittu paikallisissa asioissa, kuten tiehoitokunnan asioissa, mökkimajoitusten järjestelyissä ja rakennusmateriaalin hankinnassa. Lampisten maita on myös kilpailukartan alueella.

Vesan mielestä kaikki urheilu- ja yleisötapahtumat ovat arvokasta PR:ää alueelle. Yliveden kylän vakituisten asukkaiden määrä on vähentynyt, mutta vapaa-ajan asukkaat ja Neitvuoren retkeilijät tuovat eloa kylälle ja mahdollistavat Hermolan tilan maatilamatkailun. Asiakkaita on riittänyt.
Vesa Lampinen toivottaa kyläläisten puolesta suunnistajat tervetulleiksi Neitvuoren vaativiin maastoihin.
- Tämä maasto vaatii kuntoa, toteaa hän lopuksi.

 Vesa Lampinen lähdössä järjestysmiestehtäviin.

vesalampinen

 

Search

Kirjaudu

Ole hyvä ja anna tunnistietosi kirjautuaksesi,

Tervetuloa!