• Dia 1
  • Dia 2
  • Dia 3
  • Dia 4
  • Dia 5

SM-kisojen liikenne- ja pysäköintitiedote

Liikenne ohjataan pääteiltä kolmea reittiä, lopussa kaikilla 3,5 km Neitvuoren yksityistietä

Liikenteen ohjaus kilpailukeskukseen alkaa valtatieltä 5 Kokkosenlahden tienhaarasta sekä Siikakosken tienhaarasta ja valtatieltä 13 Tuukkalasta Mikkelin eteläpuolella. Kokkosenlahden tienhaara on Mikkelistä Juvan suuntaan n. 11 km. Siikakosken tienhaara on Mikkelin ja Juvan puolivälissä n. 21 km Mikkelistä kotileipomo Siiskosen kohdalla. Tuukkala on n. 3 km Mikkelin keskustasta etelään. Pääteillä on opastaulut n. 300 m ennen risteystä ja lisäksi opastaulu risteysalueella.

Kokkosenlahden tienhaarasta on matkaa kilpailukeskukseen 23 km, josta aluksi 11 km päällystettyä tietä ja loppumatka soratietä. Siikakosken tienhaarasta on matkaa 20 km, josta aluksi päällystettyä tietä 8 km ja loppumatka soratietä. Tuukkalasta on matkaa 41 km, josta ensin ajetaan tietä n:o 62 Antttolaan. Sieltä on matkaa 19 km, josta päällystettyä tietä 8 km.

Viimeinen 3,5 km osuus ajetaan Neitvuoren yksityistietä eli kaikki ajoneuvot tulevat loppumatkan samaa reittiä. Tälle tieosuudelle saattaa muodostua vilkkaimpaan aikaan jonoa, joka pyydetään huomioimaan ajoaikaa arvioitaessa. Arvioitu ajoaika – liikenteen vilkkaudesta riippuen – on Kokkosenlahden tienhaarasta noin 30–35 min., Siikakosken th:sta 25–30 min. ja Tuukkalasta n. 40–50 minuuttia.


Pysäköinti peltoparkissa, tienvarsipysäköinti varalla

Autot ohjataan pysäköintiin kilpailukeskuksen vieressä olevalle pellolle, josta on matkaa kilpailukeskukseen enimmillään n. 500 m. Asuntoautoille varataan pellolta oma alue. Asuntoautoista ja busseista pyydetään tekemään ennakkoilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hannu.seppanen (ät) surffi.fi.

Parkkialueen läheisyydestä johtuen kaikkia autot ovat ”samanarvoisia” eli erikoispysäköintijärjestelyjä ei ole.

Noin kilometrin matkalle ennen kilpailukeskusta tulee liikennemerkillä osoitettu pysähtymiskielto, jota on liikenteen sujuvuuden takia ehdottomasti noudatettava. Kilpailukeskuksen ohittavalla tiellä on myös muuta mm. mökkiliikennettä.. Toivomme kaikilta autoilijoilta joustavaa suhtautumista kanssa-autoilijoihin, vaikka liikenne ehkä hetkeksi hidastuisikin.

Jos kävisi niin, että ennen kilpailua tulisi erittäin runsaita peltoparkin pehmittäviä sateita, varaudumme pysäköintiin Neitvuoren yksityistien varteen. Autot ohjataan silloin ensin kilpailukeskuksen jälkeiselle tieosuudelle ja sen täytyttyä tien varteen ennen kilpailukeskusta. Kävelymatkaa tulisi enimmillään n. 2,5 km.

Toivomme - niin kilpailun järjestäjät kuin varmasti kaikki autoillla saapuvatkin - että peltoparkin pysäköinti onnistuu. Jos tienvarsipysäköintiin joudutaan, tiedotamme siitä kilpailun nettisivuilla ennen kilpailupäviä, jotta mahdollinen autolta kilpailukeskukseen kävelyyn tarvittava lisäaika osataan ottaa huomioon.

Tervetuloa kisoihin!

© 2016 Suunnistusseura Navi. All Rights Reserved. - - -Version 20.2.2019

Search

Kirjaudu

Ole hyvä ja anna tunnistietosi kirjautuaksesi,

Tervetuloa!